Putosiko puhelin järveen kalastusreissulla? Huoli pois

Useimmilla kalamiehillä on käynyt kalastusreissulla jonkinlainen kämmi, jossa tiputtaa jotain veteen, jolloin se on todennäköisesti mennyttä. Olipa se sitten täysi tölkki olutta, purkki kalanruokaa tai muuta sellaista. Yksi nykyaikana yleistynyt vahinko on se, että pudottaa puhelimen veteen. Tämä onkin melko huonoa tuuria, sillä usein uuden puhelimen hankinta on melko kallista puuhaa. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla.

Hanki uusi puhelin edullisesti käytettynä

Miksi hankkia puhelin tuliteränä ja maksaa siitä itsensä kipeäksi, kun voi hankkia käytetyn puhelimen, joka kuitenkin toimii hyvin, ja siinä on vieläpä takuuta 12 kuukauden verran.

Tällaisia puhelimia on saatavilla esimerkiksi mresellin verkkokaupasta, ja heillä tarjontakin on melko laajaa.

Erityisesti Applen kehittämiä iPhoneja on tarjolla hyvin montaa eri sorttia ja eri hintaluokista. Ja kuten mainittu, niin kaikkiin laitteisiin on saatavilla vieläpä 12 kuukauden takuu, vaikka ne ovatkin jo käytettyjä. Tämä antaakin ostajalle turvaa ja luottoa siihen että homma todella toimii.

Uuden puhelimen hankinta kallista

Uuden puhelimen hankkiminen voi olla todella kallista hommaa nykyaikana, varsinkin kun älypuhelimet ovat melkein pakollisia vehkeitä, kun pitää voida lukea sähköposteja ja paljon tarvittavista asioistakin sijaitsee puhelinten sovelluksissa, kuten pankkitunnukset.

Uusien puhelimien hinnat voivat liikkua jopa 1000-2000 eurossa riippuen merkistä ja mallista, mutta sen ei tarvitse olla niin kallista. Varsinkin jos on kadottanut tai rikkonut vahingossa vanhan puhelimen, ja tarvitsee nopeasti uuden tilalle, niin voi miettiä olisiko järkevää hankkia käytetty puhelin ainakin väliaikaisesti.

Käytetyt puhelimet eivät ole todellakaan huono idea, sillä varsinkin huollettu puhelin voi kestää vielä todella pitkän käytön, ja sehän on sanomattakin selvää, että siinä säästää selvää rahaa kun ostaa vain käytetyn puhelimen, jonka käyttöaika voi olla vielä jopa 5 vuotta tai miksei enemmänkin.

Käytetyt puhelimet uudeksi trendiksi

Käytetyt puhelimet ovat myös ympäristölle hyväksi, sillä ostamalla käytetyn laitteen uuden sijasta voi säästää ilmastoa. Uusien puhelimien tekemisestä tulee päästöjä, joka jo itsessään kannustaa ihmisiä ostamaan käytettyjä puhelimia uusien sijasta, sillä kierrätys on kannattavaa.

Käytetyissä puhelimissa ei ole varsinkaan huollettuina mitään vikaa, ja ne säästävät rahaakin, sillä usein huolletun puhelimen käyttöikä on vielä hyvin pitkä. Jos ostaa esimerkiksi tuliterän puhelimen kaupasta 900 eurolla, ja sitä käyttää vaikkapa 3 vuotta, kun taas jos ostaisi käytetyn puhelimen 200 eurolla jota käyttää 3 vuotta, niin siinähän säästäisi 700 euroa, mikä on melko suuri summa.

Yhteenvetona

Yhteenvetona puhelimen ostaminen käytettynä voi säästää niin rahaa kuin luontoakin, joten se voi olla oiva valinta, jos oma puhelin on rikki tai sen on tiputtanut vaikkapa kalastusreissulla järveen. Käytetyille puhelimille voi saada jopa takuuta, joka on melko hyvä tarjous, sillä onhan puhelinta jo käytetty. Käytöstä huolimatta puhelimet ovat usein melko pitkäikäisiä, joten kannattaa miettiä olisiko järkevää ostaa puhelin käytettynä.